Skip to content

Send forespørgsel her

De seneste sæsoner er vi hurtigt blevet fuldt booket. Især i weekenden over sommerperioden.

vores KONCEPT

Levering og servering af helstegt pattegris

Hos PatteGris.com leverer vi helstegt pattegris og tilbehør til både privat- og erhvervskunder på Sjælland, Fyn og i trekantsområdet. Desuden leverer og serverer vi til alle størrelser arrangementer, ligegyldigt om der er tale om en stor firmafest eller en mindre fødselsdag. Så uanset hvilket arrangement du står og skal holde, er vi klar til at levere helstegt pattegris og eventuelt tilbehør. Alt sammen i højeste kvalitet lavet på de bedste af sæsonens råvarer.

 

Når du køber helstegt pattegris hos os, vælger du mellem tre forskellige menuer. Oveni kuvertprisen kommer grillmesterløn på 1995 kr., men dette udgør sammen med kuvertprisen de eneste udgifter for dig.

 

Har du særlige ønsker til din menu, tilpasser vi gerne de nedenstående 3 menuer efter dine konkrete behov. Kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning.

Se mere nedenfor

Sjælland, Fyn, trekantsområdet

Kontakt os i dag og reserver din dag

Ønsker du den bedste og mest veltilberedte helstegt pattegris samt en erfaren og selskabelig grillmester til dit næste arrangement, skal du endelig kontakte os.

Du reserverer din dag ved at udfylde vores kontaktformular under kontaktsiden, og så vil vi vende tilbage til dig indenfor et døgn for at aftale detaljerne. Skulle du have spørgsmål til menuerne eller konceptet, skal du endelig tage kontakt på tlf.: 71 99 33 30.

Send forespørgsel her
Alternate Text

Få et overblik over vores koncept og hvordan dagen vil forløbe

Grillmesteren kommer nogle timer før servering og gør klar

Grillmesteren kommer 4-5 timer før servering. Han stiller grillen op og sætter velfærdsgrisen i gang med stegningen. Når den er sat over, køre han igen. Grisen skal have fred og passer sig selv i et par timer. Man må ikke løfte låget og kigge til grisen under stegningen.

Buffet bliver stillet op en time før servering

30-60 minutter før servering kommer grillmesteren retur og begynder at stille buffeten op på buffetbordet. Såfremt man har bestilt varme kartofler sætter han/hun disse i ovnen så de kan serveres varme og sprøde til det aftale serveringstidspunkt.

Det er en god ide at tænde ovnen 1 ½ timer inden servering så den er varm og klar til grillmesteren kommer retur.

Grillmesteren kommer nogle timer før servering og gør klar

Når bespisningen begynder tager gæsterne tager deres tallerken og går op til grillmesteren og får serveret saftig kød og sprøde svære direkte fra den varme grill. Dernæst tager man selv lækkert tilbehør fra buffeten.

Grillmesteren servere i 1 ½ time så folk kan nå op og få serveret kød et par gange. Herefter bliver resten af grisen skåret op og stillet hen på buffeten.

Vi takker af og ønsker et forsat godt arrangement til dig og dine gæster

Så pakker grillemesteren sammen og køre igen. Enten tager grillmesteren grillen med med det samme ellers bliver den hentet senere.

Velbekomme fra teamet bag pattegris

Vi er overbeviste om at glade og veltilfredse dyr smager bedre

Samt tror vi på de tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Så hos os er du altid garanteret at grisen har haft det godt gennem hele sit liv. Velkommen til en ny sæson og velbekomme fra teamet bag pattegris.com.

Send forespørgsel her