Skip to content

Send forespørgsel her

De seneste sæsoner er vi hurtigt blevet fuldt booket. Især i weekenden over sommerperioden.

Vi ses

Kontakt PatteGris.com og få leveret til dit næste arrangement

Ønsker du at få leveret og serveret en velgrillet pattegris med sprøde svær og samtidig at kunne nyde den lækre duft af grill omkring dig til dit næste festlige arrangement, skal du endelig kontakte os hos PatteGris.com. Vi leverer til både private og erhverv til alle former for arrangementer, herunder konfirmatione

 

At få serveret helstegt pattegris til forskellige festlige arrangementer er blevet et vaskeægte hit i Danmark. Især i weekenderne i de varmere forårs- og sommermåneder, hvor vi hos PatteGris.com ofte oplever, at vi bliver fuldt booket rigtig hurtigt. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at være ude i god tid, hvis du ønsker at få leveret og serveret lækker helstegt pattegris med eventuelt tilbehør, forret og dessert. r, fødselsdage, studenterfest, personalefester og meget mere.

Se mere nedenfor

Send en forespørgelse her

Send en forespørgselse for at blive kontaktet ift. en helstegt pattegris til dig og dine gæster, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden. Her skal du indtaste dine kontaktoplysninger, dato for arrangementet, det ønskede serveringstidspunkt, antal kuverter samt den menu, du ønsker.

 

Din forespørgsel er fuldstændig uforpligtende, og du skriver dig ikke op til noget ved at udfylde. Du bliver blot lovet, at vi ringer dig op indenfor ét døgn, og så kan vi aftale nærmere detaljer, og du kan høre mere om dine forskellige valgmuligheder. Både serveringstidspunkt, antallet af kuverter og den ønskede menu kan tilpasses efterfølgende, hvis du fx endnu ikke er helt klar over antallet af gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig

Ring endelig til os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til dine muligheder eller vores koncept, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: 71 99 33 30. Vi både leverer og serverer helstegt pattegris til alle former for arrangementer på hele Sjælland, Fyn og i trekantsområdet, og en af vores dygtige grillmestre kommer meget gerne ud til dit næste festlige arrangement.