Skip to content

Send forespørgsel her

De seneste sæsoner er vi hurtigt blevet fuldt booket. Især i weekenden over sommerperioden.

Pattegris.com

LEVERINGSBETINGELSER

Vi ser helst, at der er maks. 25 meters afstand fra parkering til der hvor grillen skal placeres. Adgangsforholdene skal være uden umiddelbare forhindringer (trapper, kældergange, skråninger, bevoksning, hegn mv). Der skal være en person tilstede, som kan hjælpe til med at bære grillen, hvis omstændighederne kræver det. Har du spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os.

 

Der skal være overdækning til grillen. En Pavillon med 1-2 sidestykker giver de mest optimale forhold for et vellykket arrangement.

Der skal være et bord til buffeten samt et bord som kokken kan tranchere kødet på.

Trancheringsbordet placere tæt ved grillen.

Buffetbordet kan evt. placeres tæt ved gæsterne (Fx inden indenfor)

 

Der er et minimum på 35 kuverter (voksne), hvilket er gældende for menu 2 og 3. Menu 1 har et min. på 40 kuverter.

 

Det er muligt at ændre kuvertantallet, indtil 10 dage før datoen for arrangementet. Herefter er antal og ordre bindende.

 

 Har du modtaget en ordrebekræftelse, men ønsker at annullere din ordre, skal det ske skriftligt på mail mail@pattegris.com inden 10dage før planlagte arrangement afholdelse.                      

Afbestiller du bestillingen 7 dage efter modtagelse af din ordrebekræftelse, opkræver vores bogholderi et afbestillingsgebyr på 1.000,00 DKK

 

 

Hvis du betaler kontant på dagen skal du have lige penge da kokken ikke har byttepenge med.

 

Du skal sørge for, at der er en kontaktperson til at lukke vort personale ind ved ankomst.

 

Vi ankommer ca. 4,5 timer før forventet spisetid.

 

Bliver I mere end ½ time forsinket i forhold til det spisetidspunkt, som er oplyst på din ordrebekræftelse, skal du være opmærksom på at Kokken kan være nødsaget til at slutte tilsvarende tidligere!

 

Hvis der er bestilt flødekartofler kræver det at der er ovn på stedet som vi kan benytte til opvarmning.

 

Vi tager som udgangspunkt grillen med os når vi er færdige. For at kunne transportere grillen, efterlader vi de resterende briketter/gløder i en foliebakke på stedet, som i den efterfølgende dag kan bortskaffe sammen med affaldet – vær dog opmærksom på tilbageværende gløder!

Velbekomme fra teamet bag pattegris

Vi er overbeviste om at glade og veltilfredse dyr smager bedre

Samt tror vi på de tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Så hos os er du altid garanteret at grisen har haft det godt gennem hele sit liv. Velkommen til en ny sæson og velbekomme fra teamet bag pattegris.com.

Send forespørgsel her