Skip to content

Send forespørgsel her

De seneste sæsoner er vi hurtigt blevet fuldt booket. Især i weekenden over sommerperioden.

Forret og dessert

Tilkøb forret og dessert til den helstegte pattegris

 

Ønsker du 3-retters menu til dit næste festlige arrangement, kan både forret og dessert tilkøbes til din helstegte pattegris, når du bestiller fra Pattegris.com. Her har vi ligeledes fokus på lækre og gode råvarer, og vi garanterer dig, at du får en helt fantastisk smagfuld oplevelse hele gennem menuen.Grillet og varmrøget laks til forret

Ønsker du at tilkøbe forret, kan vi tilbyde grillet og varmrøget laks med aspagers på plukket salat med urtedressing og citron. Den friske laks bliver både grillet og røget på stedet, og herefter bliver den serveres lun på buffeten. Lige til at spise. Sammen med laksen serverer vi landbrød og smør.

Prisen på forret er 98 kr. pr. kuvert ved minimum 35 kuverter.Lækker is fra Paradis Is som tilvalg

Ønsker du dessert til din helstegte pattegris, skal du endelig spørge om et godt tilbud. Vi kan nemlig tilbyde dig lækker is buffet, som du og dine gæster kan nyde efter grisen. Det er især populært til konfirmationer og fødselsdag, hvor det er et rigtig hit. Is buffeten indeholder alt, hvad du har brug for. Både vafler, bærer, krymmel, drys og is i forskellige varianter. Der er blandt andet:

· Straciatella
· Rocher
· Salt karamel med hav salt og fudge
· Haselnød
· Pistacie
· Kaffe karamel med chokolade stykker
· Lakrids
· Chokolade
· Vanilje
· Oreo
· Hyldeblomst
· Citron
· Jordbær
· Amerena (plantebaseret på havredrik)
· Virgin mojhito
· Mint chokolade

Der tages forbehold for udgåede varianter og sæsonvarianter, men hos Pattegris.com vil vi altid forsøge at imødekomme de ønsker, du har til is buffeten. Kontakt os for at høre mere dine muligheder for at tilkøbe Paradis is, hvor vi også kan give dig en konkret pris på tilkøbet.

Se mere nedenfor

Velbekomme fra teamet bag pattegris

Vi er overbeviste om at glade og veltilfredse dyr smager bedre

Samt tror vi på de tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Så hos os er du altid garanteret at grisen har haft det godt gennem hele sit liv. Velkommen til en ny sæson og velbekomme fra teamet bag pattegris.com.

Send forespørgsel her