Skip to content

Send forespørgsel her

De seneste sæsoner er vi hurtigt blevet fuldt booket. Især i weekenden over sommerperioden.

Levering og servering af helstegt pattegris

Levering og servering af helstegt pattegris

Helstegt pattegris er blevet et stort hit til festlige begivenheder i Danmark. Vi elsker det særlige at stå i haven med en øl og nyde synet af en vel grillet pattegris med sprøde svær og duften af grill omkring os. 

 

En god start på en festlig begivenhed starter ved grillen. Så snart dine gæster ankommer, bemærker de at der er gang i noget særligt. Det er spændende og usædvanligt at se en stor specialbygget grill med fuld gang i. Typisk går gæsterne direkte forbi grillen for ved selvsyn at studere tilberedning og udveksle et par ord med grillmesteren.

 

En god fest med mange gæster kan hurtigt blive en bekostelig omgang. Måske er der derfor at vi sommer efter sommer, ser en øget interesse for at bestille helstegt pattegris her hos pattegris.com. Priserne er til at have med at gøre. Det er ikke opskruet eller meget fornemt, men derimod helt enkelt og lækkert. Der er fokus på gode organiske ingredienser og dyrevelfærd. 

 

Siden 2012 har vi udelukkende grillet pattegrise som er leveret af Grambogård. Denne leverandør er ubetinget den bedste danske leverandør af grise som har levet et godt og meningsfuldt liv, og det kan smages. Respekt for grisene og deres behov er helt grundlæggende os. 

 

Vi tror på at glade og veltilfredse dyr smager bedre, og tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden.

 

Velkommen til en ny sæson i 2022 og velbekommen fra teamet bag pattegris.com

Se mere nedenfor

Velbekomme fra teamet bag pattegris

Vi er overbeviste om at glade og veltilfredse dyr smager bedre

Samt tror vi på de tilmed giver dine gæster en bedre smag i munden. Så hos os er du altid garanteret at grisen har haft det godt gennem hele sit liv. Velkommen til en ny sæson og velbekomme fra teamet bag pattegris.com.

Send forespørgsel her